1 évnél régebbi cikk

Családbarát munkabeosztással állást keresel Székesfehérváron?
Fehérvár Médiacentrum fotója
VT Plastic Gyártó Kft.
Családbarát munkabeosztással állást keresel Székesfehérváron?

A VT Plastic Gyártó Kft. nemcsak családbarát, de stabil álláslehetőséget is biztosít, hiszen több mint 45 éves műanyag fröccsöntési tapasztalatával biztos pontja a piacnak.

A cég a VIDEOTON csoport tagjaként stabil financiális háttérrel rendelkezik, és számos divízióval van közvetlen kapcsolata. A VIDEOTON Plastic Gyártó Kft. székesfehérvári telephelyén most lehetőség van 8-16 óráig tartó munkarendben is elhelyezkedni.

Operátori állományba, 5 napos munkahéttel, kiszámítható műszakbeosztással várják a jelentkezőket. Választható 8-16 óráig tartó 1 műszakos, illetve 8 órás 2 vagy 3 műszakos munkarend is.
 
Határozatlan idejű munkaszerződés mellett, három műszakos munkarendben bruttó 285.000 Ft-os kezdőbért, plusz műszakpótlékokat és cafetéria juttatást is biztosítanak a támogatott munkába járáson felül.
 
Érdekelne a lehetőség?

Minden kedden 10 órakor üzemlátogatási lehetőséggel és egy pizzával várják az érdeklődőket a VIDEOTON Ipari Park, Székesfehérvár, Berényi u. 72-100. szám alatti 188. számú épületében. Telefonszám: +36 22 554 097.

További nyitott pozíciók ide kattintva láthatók.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek