1 évnél régebbi cikk

Hogyan válasszunk divatos férfi dzsekit? Ismerd meg a szezon legmenőbb trendjeit!
Fehérvár Médiacentrum fotója
answear.hu
Hogyan válasszunk divatos férfi dzsekit? Ismerd meg a szezon legmenőbb trendjeit!

A 2022–2023-as őszi és téli szezon trendi férfi dzsekijei praktikusak és stílusosak egyszerre. Megnéztük, milyen modellek lesznek az évad slágerei a csúcstervezők kifutóin és a divat legnagyobb fővárosainak utcáin. Ha éppen felsőruházatot keresel, semmiképpen se maradj le, tekintsd meg a legjobb ajánlatok listáját, és válaszd ki a favorit darabodat!

Mik a 2022–2023-as őszi és téli szezon legdivatosabb férfi dzseki modelljei?

Az első hideg nyári estéktől, az őszi csapadékos időjáráson és a csípős fagyon át a kora tavaszi olvadásokig a funkcionális felsőruházat a stílus alapja. A hosszú őszi-téli szezonban érdemes több praktikus lehetőséget is beépíteni a ruhatárba: esőre, fagyra és napsütéses napokra.

Ezúttal minden időjárásra ajánlanak valamit a tervezők, így nem kell választani a stílus és a viselési kényelem között. Kíváncsi vagy, milyen férfi dzsekik lesznek divatosak 2022–2023 őszén és telén?

Jó hír, hogy a legtöbb darab egyszerre kényelmes, meleg, ugyanakkor nagyon sokoldalú és dizájnos. A trendekből nem hiányoznak a klasszikusok, de a meglepő újdonságok sem. A katonai modellek nagyszerű innovációval térnek vissza. Az üzletekben viszont változatlanul a férfi steppelt dzsekik uralkodnak, amelyek az évszakok fordulóján tökéletesek lesznek.

Felsőruházati terméket szeretnél vásárolni 2022/2023 őszére és telére? Érdemes szétnézni a https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/kabatok-es-dzsekik linken, ha széles kínálattal és optimális ár-érték aránnyal szeretnéd beszerezni a kedvenc modelled!

Mik az uralkodó trendek?

Tudtad, hogy a férfi bomber dzsekik katonai eredetűek? Évtizedekkel ezelőtt tervezték a brit és az amerikai légierő pilótáinak prioritásait szem előtt tartva. Azóta is folyamatosan inspirálják a divattervezőket. Ebben a szezonban olyan márkák bemutatóin álltak az élen, mint a Louis Vuitton, a Kenzo és a Philipp Plein.

Divatban vannak a Varsity dzsekik, vagyis az egyetemi kabátok kontrasztos színű ujjakkal, valamint az elegáns velúr modellek, és végül azok, amelyek az '50-es évek ikonikus MA-1 prototípusára hajaznak. Legyél tisztában vele, hogy a khaki és a terepszín az idei abszolút TOP trend az utcai ruházatok direktívájában!

A bomberek cargo nadrágokkal és masszív, fűzős bokacsizmákkal tértek vissza a divatba. Tehát ha úgy érzed, hogy ez a te hangulatod, tudd, hogy az idei szezonban készült stilizációid tökéletesen illeszkednek majd a trendekhez.

A vezető irányzatok között van egy másik ikonikus klasszikus is. Ha még nincs motoros kabát a ruhatáradban, akkor mindenképp megéri rá beruházni. Nem csak időtlen, de legfőképpen: tökéletes kiegészítője számos stílusnak, köztük a melegítő felsők világának is: https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/melegito-felsok, na, melyik lesz a kedvenced?

A 2022–2023-as őszi és téli férfi ingkabátok manapság olyan trendek, amelyek szenzációt keltenek a városok utcáin és az Instagramon. Ezek a meleg, általában gyapjúból készült felsőruházati termékek kényelmet biztosítanak, és tökéletesen illeszkednek a városi, hétköznapi stílushoz. Ebben a szezonban a legnépszerűbbek a kockás modellek: bézs, barna, szürke, piros és fekete változatban. Mindegyik jól passzol a farmerhez, pulóverhez, garbóhoz és pólóhoz.

A férfi steppelt dzsekik az őszi-téli trendek egy biztos pontját jelentik. Általánosságban elmondható róluk, hogy szinte mindenki szereti őket. Nem csoda: melegek, könnyűek és nagyon stílusosak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek