1 évnél régebbi cikk

Járatkimaradások lesznek Fehérváron a keddi buszos sztrájk miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Járatkimaradások lesznek Fehérváron a keddi buszos sztrájk miatt

A Volánbusz tájékoztatása szerint október 25-én 14 és 16 óra között figyelmeztető sztrájkot tart a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet. A várhatóan kimaradó járatok listáját is közzétették.

A Volánbusz Zrt. a keddi sztrájk időtartama alatt is biztosítja az elégséges szolgáltatásokat, ennek érdekében a jogszabályban foglaltaknak megfelelően előkészítették az ezt tartalmazó sztrájkmenetrendet, írja a társaság közleménye alapján az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK).

A szakszervezet elnökének tájékoztatása alapján a figyelmeztető sztrájk 2022. október 25-én, kedden 14 és 16 óra közötti időszakra korlátozódik. A kimaradó helyijáratok listája az alábbiakban olvasható:

A Volánbusz felhívta a figyelmet arra is, hogy amennyiben az érintett járatok autóbuszvezetői felveszik a munkát, természetesen a fent felsorolt járatokat is közlekedtetik. A társaság a kimaradó járatok listáját és minden friss információt a honlapján is közzéteszi. 

A társaság az utazók megértését kéri, és hogy a fent közzétett információkhoz igazítva tervezzék kedden délutáni utazásukat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek