2 évnél régebbi cikk

Az őszi szünetben is ingyen utazhatnak az iskolások Kajla útlevéllel a MÁV, GYSEV és Volánbusz belföldi járatain
·Közlekedéstömegközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Az őszi szünetben is ingyen utazhatnak az iskolások Kajla útlevéllel a MÁV, GYSEV és Volánbusz belföldi járatain
·Közlekedéstömegközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

A kedvezményt a gyerekek az új, sárga színmű, és a régi, kék útlevéllel is igénybe vehetik november 1-éig.

Október 23. és november 1. között minden gyermek, aki a vonaton bemutatja Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány), díjmentes Kajla jeggyel utazhat a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi járatain.

A szülő, kísérő részére a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. Díjszabásában meghirdetett viteldíjat meg kell fizetni, az utazás részletes feltételeit a vasúti szolgáltatók Személyszállítási Üzletszabályzata tartalmazza.

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. járatain a gyermekkel együtt utazó egy vagy két kísérő 33%-os kedvezményben részesül, amennyiben más kedvezménnyel nem rendelkezik.

A feláras vonatokra a gyorsvonati pótjegyet, az InterCity pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy az InterCity pótjegyet a Kajla kampány keretében díjmentesen utazó gyermek részére is meg kell vásárolni.

Az utazáshoz a gyermek díjmentes Kajla jegyét előre meg kell váltani a vasúti személypénztárakban, a Vonatinfó applikációból, a MÁV-START Zrt. jegykiadó automatáiból vagy az internetes jegyértékesítési rendszerén keresztül.

A jegyet egy útra és oda-vissza útra is meg lehet vásárolni az általános utazási szabályok szerint (100 km alatti távolságra csak egyúti jegyet kínálnak a vasúttársaságok).

www.mavcsoport.hu
www.gysev.hu

Egy kis kedvcsináló, mennyi kalandot is lehet átélni Kajla segítségével az országot járva:

Autóbuszon is ingyen

A Volánbusz valamennyi belföldi helyközi autóbuszjáratán is ingyen utazhat október 23. és november 1. között minden gyermek, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát.

Az útlevél felmutatásával menetjegyet nem kell váltani, de a feláras országos járatokon a távolsági kiegészítő jegyet meg kell vásárolni a pénztárban vagy a buszsofőrnél.

A gyermekekkel együtt utazó kísérők a társaság hatályos díjszabása és kedvezményrendszere szerint válthatnak menetjegyet. Kedvezményes menetjegy a kedvezményre való jogosultság igazolásával váltható.

A Kajla kedvezményt az érintett tanulók október 23. és november 1. között korlátlan alkalommal igénybe vehetik.

www.volanbusz.hu

Borítókép: Faceboom.com/VOLANBUSZ
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek