1 évnél régebbi cikk

Szeretnél szép helyen lakni?
Fehérvár Médiacentrum fotója
wallmaxx.hu
Szeretnél szép helyen lakni?

A kérdés nyilván költői, hiszen ki ne törekedne arra, hogy minél szebb és hangulatosabb otthont teremtsen. Csakhogy ez a szépség és hangulat mást és mást jelent különböző országokban, különböző településeken, sőt különböző társadalmi rétegekben is.

Szerencsére egyre több ember számára elérhetőek olyan lakberendezési megoldások és technikák, amelyeket alkalmazva valóban pompás otthont varázsolhatnak a lakásukból vagy a házukból.

A tapéta az önkifejezés eszköze

Ha eddig azt hitted, hogy a tapéta csupán egy állandó építkezési anyag, akkor nézd meg jól a Wallmaxx Tapéta Webáruház elragadó tapétakollekcióit, mint amilyen a Marburg Schöner Wohnen 2 is, és garantáltan másként nézel majd a tapétákra.

Sőt nemcsak, hogy más fényben látod őket, hanem rájössz, hogy ahhoz, hogy szépen lakj, elengedhetetlen is lesz a megfelelően kiválasztott tapéta.

Most biztosan felmerül a kérdés, hogy hogyan és miként válassz tapétát, ezért ha továbbolvasol, meg fogod ismerni a mi javaslatunkat.

Először is bármilyen hihetetlen is, de nélkülözhetetlen a kellő önismeret, hiszen anélkül nem fogod tudni meghatározni azt, hogy az otthonodat milyen lakberendezési stílus szerint szeretnéd berendezni.

Ha megálmodtad a stílust, akkor nincs más hátra, mint megteremteni azt!

Áradjon a hangulat!

A Schöner Wohnen 2 kollekciója olyan polgári hangulatot teremt az otthonodban, amely a végletekig arra inspirál, hogy minél tudatosabban élj, minél több kultúrát szívj magadba és hogy altruista módon fordulj a világ felé.

A tapéták mintái és színei ugyanis nagyszerűen hozzák a tiszta és tartalmas lét elemeit: a natúr színek, a letisztult vonalvezetésű minták vagy akár a márványt idéző textúrák mind-mind ékei lehetnek minden városi otthonnak.

A harsány színek nélkülözésének köszönhetően a hivalkodás még csak nyomokban sem fedezhető fel a kollekcióban, ellenben minden darabja egyfajta nemességet sugároz, tudatván a betérőkkel, hogy itt klasszikusan jó ízléssel megáldott emberek élnek.

Ha szívesen sugallnád ezt magadról, akkor mindenképpen érdemes alaposan áttanulmányozni a kollekció összes darabját, hogy aztán végül megtaláld azt, ami a legközelebb áll a szívedhez.

Szerencsére többféle stílushoz is passzolnak a kollekció darabjai, így nem kell lemondanod ezekről a tapétákról akkor sem, ha a polgári stílus helyett inkább a skandináv vagy a vintage mellett döntenél!

Ne ess túlzásokba!

Bár mindegyik darabja a kollekciónak nagyon vonzó, érdemes azért a nagyon hangsúlyos tapétákkal csínján bánni, és inkább többféle tapétát összeválogatva arra törekedni, hogy egy-két csendesebb tapétaváltozat kihozza a harmadik tapéta erejét és kiemelje annak szépségét.

Ha ezek mentén alakítod ki az otthonodat, akkor garantáltan stílusos és hangulatos atmoszférát fogsz tudni teremteni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek