1 évnél régebbi cikk

Elvesztette egyik szemét az a férfi, akit öten támadtak meg Székesfehérváron
Elvesztette egyik szemét az a férfi, akit öten támadtak meg Székesfehérváron

Cigarettát követeltek a férfitől, de nem volt nála, így megverték.

A férfit egy héttel ezelőtt este támadták meg Székesfehérváron, öten verték-rúgták, ütötték a fejét is - írja a Blikk.hu. A lap férfit meg is kérdezte az esetről. A Picasso becenevű, korábban festőként dolgozó Kovács László olyan súlyos sérüléseket szenvedett a verés során, hogy kiugrott a helyéről az egyik szemgolyója, s az orvosok már nem tudtak segíteni a sérült látószerven. 

"Nem volt nálam cigaretta, sosem éltem vele, korábban sportoltam is, meg nem is ízlett a dohány" – mondta el a lap kérdésére a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szemészetén ápolt férfi. – "Bárcsak lett volna nálam egy dobozzal. Talán megúsztam volna ezt a verést, bár a barátaim azt mondják, akkor is kaptam volna, a támadók alighanem mindenképp verekedni akartak."

Az eset még november 12-én délután 5-kor történt, Lászlót - elmondása szerint - az esti sötétségben öt férfi vette körül, mintha a semmiből kerültek volna elő. Cigit követeltek tőle, s mivel nem volt nála, ütni kezdték, Mindegyik minden oldalról, akkor is, amikor a pofonoktól megszédülve a földre esett. Ezután kapott még egy olyan erős ütést vagy rúgást, ami az egyik szemébe került.

"A verés után csak arra emlékszem, hogy vonszolnak, behúztak a bokrok közé, majd órákig feküdtem eszméletlenül. Mikor felébredtem, azt hittem, rám ragadt valami, de a szemem lógott ki. A munkaadóm, Tibor talált rám reggel, amikor keresni kezdett" - részletezte az esetet a lapnak a férfi.

Borítókép: Pápai Barna
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek