1 évnél régebbi cikk

Miért hasznos az autóflotta a vállalkozásoknak?
Fehérvár Médiacentrum fotója
cartis.hu
Miért hasznos az autóflotta a vállalkozásoknak?

Amennyiben vállalkozást üzemeltet és céges autót szeretne, biztosan utánanézett már, hogy milyen lehetőségei vannak ezen a téren.

Mai cikkünkben a flottakezelés előnyeit fogjuk bemutatni, és kitérünk a részletekre, hogy miért ez az egyik legjobb megoldás.

Kisebb ügyintézési terhek

Hogyha több gépjármű is van vállalkozásunk kötelékében, akkor megnő az ezekkel kapcsolatos ügyintézés mennyisége is. Sokszor nehéz követni, hogy minden autónak rendben legyen a szervizelése, minden adó be legyen fizetve, és semmiben se térjünk el az előírásoktól.

A tartósbérlet-konstrukcióban nem lesznek ilyen problémái. Hiszen a flottakezelő vállalkozás minden terhet levesz a válláról, amelyek az autóval kapcsolatos ügyekre vonatkoznak. Kíváncsi rá, hogy hogyan működik mindez?

Nézzen szét a Cartis Flottakezelő szolgáltatásai között! Itt minden kérdésére választ kaphat azt illetően, hogy mit tartalmaznak az egyes csomagok. Természetesen széles a paletta, így mindenki megtalálja majd az igényeinek megfelelő összeállítást. 

Ez a konstrukció egyszerű és rugalmas, hiszen nem kerül a cégünk birtokába az autó. Mi a gépjárművet csak egyfajta szolgáltatásként bérbe kapjuk a flottakezelőtől, majd a futamidő végén visszaszolgáltatjuk azt. 

Problémamentes autózás

Mindezek hatására Önre szinte csak a tankolás marad, illetve az, hogy élvezze az utazást. Így minden megbeszélt időpontra stresszmentesen érkezhet meg, miközben az igényeinek megfelelő autót tudja vezetni. Ide kapcsolódóan nagyon fontos kiemelni azt, hogy márkafüggetlenül dolgozó flottaszolgáltatót érdemes választani. 

Hiszen így érheti el azt, hogy olyan autót tudjon használni, amely megfelel az elképzeléseinek. Ez a tényező pedig kiemelkedően fontos lehet egy cégvezető hétköznapi életében.

A magasabb szintű csomagokban arra az esetre is biztosítva lesz a mobilitása, amikor az Ön által használt gépjármű karbantartás alatt van. Hiszen a flottakezelő cég erre az időintervallumra csereautót ad Önnek, így ilyenkor is gond nélkül intézheti el céges ügyeit. 

Sőt egy hozom-viszem nevezetű szolgáltatás keretében a szerviz ügyintézése sem hárul majd Önre. Hiszen ezen opció keretein belül a cég munkatársa elmegy az autójáért amikor eljön a karbantartás vagy a gumicsere ideje, majd a munkálatok végeztével vissza is viszi azt.

Személyes kapcsolattartás

Szintén megkönnyítheti a folyamatot az, ha a flottakezelő vállalat személyes kapcsolattartót is biztosít Önnek. Hiszen ebben az esetben ha bármi problémája felmerül, akkor azt egyből hatékonyan el tudja intézni. Nem kell központi telefonszámon, vagy e-mail címen keresztül kivárnia azt, míg visszajelzést kap.

Természetesen azt is fontos kiemelni, hogy nem csak nagyvállalati ügyfelek gondolkodhatnak ebben a konstrukcióban. Hiszen a flottakezelés akár már egyetlen autótól is igénybe vehető. Talán most már Ön is átlátja, hogy milyen pozitívumokkal jár a tartós bérlet. Üzemeltesse ilyen formában céges autóját és szelje problémamentesen az utakat!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek