1 évnél régebbi cikk

Két fiatalt is keres a székesfehérvári rendőrség
Két fiatalt is keres a székesfehérvári rendőrség

Egy tizenötéves lány és egy tizennégy éves fiú eltűnése miatt is a lakosság segítségét kérik a székesfehérvári nyomozók-írja a police.hu.

A tizenöt éves Csendes Angelika eltűnése ügyében körözési eljárást folytat a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

A lány a jelenlegi adatok alapján november 20-án délután debreceni ideiglenes gondozási helyéről engedély nélkül távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

A keresett személy körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna hosszú hajú, kék szemű. 

Szintén körözési eljárást folytat a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Kóródi Valentin eltűnése ügyében. A 14 éves fiatal  a jelenlegi adatok alapján november 29-én a hajnali órákban lepsényi gondozási helyéről engedély nélkül távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Kóródi Valentin körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, világosbarna rövid hajú. Eltűnésekor fekete pulóvert, fekete nadrágot és kistáskát viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiatalokat felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó  számon!

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek