1 évnél régebbi cikk

Adni Jó Kupa: közel 1,5 millió forint gyűlt össze a jótékonysági focitornán
Fehérvár Médiacentrum fotója
Soós Attila
Adni Jó Kupa: közel 1,5 millió forint gyűlt össze a jótékonysági focitornán

A szombati Adni Jó Kupa nevezési díjait és a torna teljes bevételét a 3,5 éves leukémiával küzdő Kovács Hunor gyógykezelésére ajánlották fel.

December 17-én, szombaton bonyolították le a XIV. Adni Jó Kupa Jótékonysági kispályás labdarúgó tornát a MOL Fehérvár FC utánpótlás stadionjában, és az ezzel egybekötött adománygyűjtést.

A szervezők a szakmai segítséget ismét a fehérvári Szegényeket Támogató Alapítványtól kapják meg, így biztos, hogy az adományok a leginkább rászoruló családokhoz fognak eljutni.

Karácsonyra 200 gyermeknek vásárol az adományokból az Adni Jó Alapítvány új játékot, és ugyanennyi családnak állítanak össze tartós élelmiszercsomagokat.

A szombati Adni Jó Kupa nevezési díjait és a torna teljes bevételét a 3,5 éves leukémiával küzdő Kovács Hunor gyógykezelésére fordítják majd. 

A 2022-es Adni Jó Kupán 418 000 Ft gyűlt össze mindennel együtt, jótékonysági aukcióból és utalásokból a kezdetektől pedig 1 047 622 Ft, így a teljes összeg, amit az Adni jó kupa baráti kör Alapítvány Hunoréknak tud adni: 1 465 622 Ft.

Vasárnap megtartották az Adni jó kupa baráti kör Alapítvány és a Szegényeket Támogató Alapítvány idei karácsonyi átadóját, ahol a gyerekjátékok és élelmiszercsomagok átadásában a Hydro Fehérvár AV19 képviseletében Sztrida Noémi, valamint a csapat játékosa, Mihály Ákos segítettek.

Az együttes és partnerük, a Hydro nemcsak az adományokkal segíti évek óta a két szervezetet, a játékosaink által felajánlott ereklyék licitjéből befolyt összeget is a több, mint 300 családot támogató alapítványok fordítják nemes célokra.

Az idei évben hat játékosütő került kalapács alá: a szombaton lezárult licit eredményeképp közel 300 000 forint támogatás kerül az alapítványhoz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek