1 évnél régebbi cikk

Adni Jó Kupa: jótékonysági focitornát szerveznek szombaton a hátrányos helyzetű családokért
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Adni jó kupa baráti kör Alapítvány
Adni Jó Kupa: jótékonysági focitornát szerveznek szombaton a hátrányos helyzetű családokért

Az Adni Jó Kupa nevezési díját és a torna teljes bevételét a leukémiával küzdő Kovács Hunor gyógykezelésére ajánlják fel.

Szombaton bonyolítják le a már megszokott, év végi XIV. Adni Jó Kupa Jótékonysági kispályás labdarúgó tornát a MOL Fehérvár FC utánpótlás stadionjában, és az ezzel egybekötött adománygyűjtést.

A szervezők a szakmai segítséget ismét a fehérvári Szegényeket Támogató Alapítványtól kapják meg, így biztos, hogy az adományok a leginkább rászoruló családokhoz fognak eljutni.

Karácsonyra 200 gyermeknek vásárol az adományokból az Adni Jó Alapítvány új játékot, és ugyanennyi családnak állítanak össze tartós élelmiszercsomagokat.

A szombati Adni Jó Kupa nevezési díjait és a torna teljes bevételét a 3,5 éves leukémiával küzdő Kovács Hunor gyógykezelésére fordítják majd. Az akcióhoz felajánlásokat még a szombati napon is fogadnak.

A pénzadomány mellett tartós élelmiszerekkel lehet támogatni a gyűjtést. Az ajándékokat, délelőtt kilenctől kora délutánig várk a MOL Fehérvár FC utánpótlás csarnokában, a jótékonysági tornával egy időben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek