1 évnél régebbi cikk

Szeméremsértés a buszon, idegesítő szomszédok, 30 éves a Bahia, illegális kincskereskedők - 2022. október
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Szeméremsértés a buszon, idegesítő szomszédok, 30 éves a Bahia, illegális kincskereskedők - 2022. október

Októberben is bőven volt miből szemezgetnetek: szeméremsértés történt a 37-es buszon, idegesítő szomszédok nyomában jártunk, újranyitott a Bahia, illegális kincskereskedők fosztogattak Fehérváron.

Október 4., kedd
Szeméremsértés a 37-es buszon Fehérváron, az elkövetőt keresi a rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Október 7., péntek
Idegesítő, zajongó szomszédok Fehérváron: mikor és hova fordulhatunk segítségért?

Kevés olyan társasház van, ahol legalább egy szomszéd ne borítaná ki a többi lakót néha vagy rendszeresen, és szinte minden közösségnek megvan a maga elhivatott fúró-faragó szakija, akire a legextrémebb időpontokban jön rá a jómunkásember ihlet.

Október 10., hétfő
Vezetés közben chatelt egy utasokkal teli fehérvári busz sofőrje

A megállót elhagyva majdnem fél percig nyomkodta a telefonját egy fehérvári buszsofőr. Közben csak néhányszor pillantott fel az útra.

Október 13., csütörtök
Zöld: „Nekem az életem ez a bolt” - 30 éves lett a Bahia

30 éves a legendás székesfehérvári Bahia. Szepesi Imre, vagyis Zöld a pénteki szülinapi újranyitó buli előkészítése közben mesélt arról, hogyan tudott a számtalan nehézség ellenére is a felszínen maradni a parányi üzlet.

Október 15., szombat
Majdnem tragédia történt a Palotavárosi alsó tavon, sokan csak nézték, ahogy segítségért kiabál a vízbe esett idős férfi

Kishíján tragédia a Palotavárosi alsó tavon! Fischer Gábor hivatásos halőr életet mentett! - tette közzé a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége Facebook-oldalán. Azt írják, Fischer Gábor a szokásos körútján arra lett figyelmes hogy egy idősebb úr próbál a tóból kikapaszkodni, ahová szákolás közben beleesett, sajnos sikertelenül.

Október 24., hétfő
Már négy fehérvári gimnázium van az ország száz legjobbja között

Néhány napja megjelent a HVG Rangsor Középiskola 2023. Az ország száz legjobb gimnáziuma között ezúttal a Vasvári, a Teleki és a Tóparti mellett már helyett kapott a Ciszterci Szent István is.

Október 25., kedd
Illegális kincskeresők fosztogatják Székesfehérvár déli határát?

Rablóásatás nyomaira bukkantunk Székesfehérvár határában. A helyszínen római kori leletek kerültek elő. A Szent István Király Múzeum munkatársai és a hatóság is megkezdte a bejelentés alapján a munkát. Ilyen mértékű pusztítást a szakemberek még nem láttak.

Október 28., péntek
Fejér megyei települések vízminősége: 1 nem elfogadható, 29 kifogásolt, 79 megfelelő

A Nemzeti Népegészségügyi Központ jelentése szerint összességében Fejér megye ivóvízminősége az országos átlagnál a legtöbb paraméter tekintetében kedvezőbb.

Október 29., szombat
Öt fehérvári posta zár be november közepétől

Több száz postát zárnak be ideiglenesen országszerte takarékossági okokból. Székesfehérváron az intézkedés keretében ideiglenesen öt posta működését szüneteltetik.

Október 30., vasárnap
Holttestet találtak Fehérváron a vidámparki tóban

Egy kutyáját arra sétáltató fehérvári lakostól származik az információ, hogy a fehérvári vidámparki tó szűrőrácsán fennakadt egy halott nő teste.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek