1 évnél régebbi cikk

Január 10-ig még lehet csatlakozni az ingyenes LED-csereprogramhoz Fehérváron
Január 10-ig még lehet csatlakozni az ingyenes LED-csereprogramhoz Fehérváron

2023. január 10-ig meghosszabbították a regisztrációt az ingyenes lakossági LED-csereprogramra. A jelentkezők a régi, magas energiaigényű izzókat LED-es égőkre cserélhetik a székesfehérvári háztartásokban.

A regisztrálni online, ide kattintva lehet, a regisztráció során a személyes adatokat, mint név, e-mail cím és telefonszám szükséges megadni, valamint szükséges a regisztrálni kívánt háztartás villanyszámlájának csatolása is. A jelentkezés utolsó lépése egy táblázat kitöltése, melyben a regisztráló nyilatkozik, hogy hány darab és milyen teljesítményű izzót szeretne lecserélni, valamint ezeket az ingatlan melyik helyiségében szeretné használni.

A jelentkezések feldolgozása után, várhatóan február második felében indulhat meg az izzók átvétele. Az átvétel helyéről és időpontjáról a jelentkezőket a megadott e-mail címen értesítik.

Azoknak, akiknek nincs internetelérésük vagy e-mail címük, az önkormányzat regisztrációs pontokat nyitott.

Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban (Irányi Dániel utca 4.) bejelentkezés alapján fogadják a jelentkezőket (telefonszám: 06 22 202 400). A Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárában szintén lehet segítséget kérni az intézmény nyitvatartási idejében az alábbiak szerint:

A Budai úti Tagkönyvtár nyitvatartása:

  • Január 6-ig: 11.00 – 17.00 óráig
  • Január 7-től: 9.00 – 13.00 óráig

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek