1 évnél régebbi cikk

Ki volt a fehérvári hokimezes férfi a darts-vb döntőjén, és ki az a Lajos, akinek táblán üzent?
Fehérvár Médiacentrum fotója
TikTok/Fehérvár AV19
Ki volt a fehérvári hokimezes férfi a darts-vb döntőjén, és ki az a Lajos, akinek táblán üzent?

Kiderült, hogy ki volt az a fehérvári hokiszurkoló, aki táblán lobogtatta városunk nevét a darts-világbajnokság döntője alatt.

Egy Fehérvár AV19-mezbe öltözött nézőt is ki lehetett szúrni a tömegben a londoni darts-világbajnokság múlt keddi döntőjében. A közvetítésben többször is felbukkanó férfi láthatóan pontosan tisztában volt azzal, hogy mikor látszik az élő adásban, ilyenkor pedig időnként papírlapokon üzent. Az egyik alkalommal egy „Lajos” feliratú papírlapot lobogtatott, máskor a „reptér” szót lehetett kivenni, de olvasható volt egyszer városunk neve is.

A férfiról a székesfehérvári jégkorongcsapat a TikTokra videót is posztolt:

@fehervarav19 Mindenhol ott vagyunk 🎯#fehervarav19 #darts #pdcdarts #pdc @pcdhunfanclub ♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

A hokiszurkolót néhány napja a Fehérvár AV19 Ördögök című magazinműsorában be is mutatták. Robi elárulta, hogy a régóta szereti a darts-ot, a londoni döntőre pedig feleségétől kapta a jegyeket. A reptér-felirattal Korda Györgynek üzent, Lajos pedig egy hozzá hasonlóan darts-rajongó barátja, aki ezúttal nem lehetett ott az Alexandra Palace-ban. A műsorban azt is elárulta, hogy miért éppen Olivier Roy kapus mezében izgulta végig a meccset.

A teljes beszélgetést ebben a videóban, 22:05-től lehet megnézni:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek