2 hónapnál régebbi cikk

Hamarosan újra jégen a Volán
·SportFehérvár AV19·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Ferenczy-Nagy Levente
Hamarosan újra jégen a Volán
·SportFehérvár AV19·Utolsó frissítés: undefined

Első szezonját kezdi meg ősszel az Alba Arénában a Hydro Fehérvár AV19. A Bajnokok Ligája menetrendjét már közzétették, így elkezdődhet a bérletértékesítés.

A klub elnöke, Gál Péter Pál az Alba Arénában található, a székesfehérvári jégkorong történetét bemutató kiállításon tartott sajtótájékoztatót kedden. Elárulta, hogy az értékesítés kezdetén a csapat bérletes szurkolóinak szeretnének kedvezni. A 2024/25-ös szezon első hazai tétmérkőzését szeptember 12-én rendezik a svéd Färjestad ellen a Bajnokok Ligájában, az első bajnoki meccsre pedig várhatóan szeptember 20-án kerül sor.

Mivel idén is több sorozatban teljesíthet a Volán, ezért kombinált bérlet vásárlására is lesz lehetőség, ami az osztrák bajnokság és a Bajnokok Ligája alapszakaszára lesz érvényes, persze a két ligára külön-külön is válthatnak bérletet a drukkerek.

A Hydro Fehérvár AV19 elnöke, Gál Péter Pál a csapat előtt álló időszakra is kitért a tájékoztatón. Mint mondja, szép, de nehéz sorozat vár a csapatra, amit egy örömteli esemény tovább terhel: az olimpiai selejtezőt játszó magyar válogatottban is meghatározó szerepet töltenek be a fehérvári játékosok.

Augusztusban kezdik a felkészülést a szezonra, és hogy meccskörülmények között még jobban megismerjék új otthonukat, a tervek szerint játszanak majd egy felkészülési mérkőzést is az Alba Arénában, ahol jó minőségű jeget lehet biztosítani a nyári hónapokban is.

A szeptemberben induló Bajnokok Ligájában idegenben kezdik meg a szereplést a fehérváriak. Gál Péter Pál elmondta, hogy a szeptember 5-i és 7-i csehországi meccsekre könnyen megoldható a szurkolók kijutása, de az októberi svéd mérkőzés esetében keresik a legjobb megoldást arra, hogy a szurkolóknak is biztosíthassanak lehetőséget a kiutazásra. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek