1 hónapnál régebbi cikk

Egy hónap, és kezdődik a szezon a Hydro Fehérvár AV19 számára
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Egy hónap, és kezdődik a szezon a Hydro Fehérvár AV19 számára

Javában zajlik a felkészülés az Alba Arénában, ugyanis hamarosan ismét mérkőzést játszik a Hydro Fehérvár AV19. Az első tétmeccsüket a Pardubice csapata ellen játszák majd a Bajnokok Ligájában.

Kereken 30 nap múlva Csehországban játszik a Hydro Fehérvár AV19, ugyanis kezdetét veszi a 2024/25-ös szezon Bajnokok Ligája. Nem lesz egyszerű szezon a Volán számára, hiszen több fronton is bizonyítaniuk kell a fehérvári hokisoknak. 

A játékoskeret is komoly átalakuláson ment keresztül, azonban a magyar mag egyben maradt és még kiegészült a válogatott alapemberekkel: Erdélyi Csanáddal és a Németországba hazatérő Sebők Balázzsal.

"Egy kicsit új dolog ez most számomra, de minden úgy alakult, ahogy eddig szerettem volna. Az itteni magot ismertem, a külföldiek ellen volt, hogy játszottam és ők is befogadóak voltak" - mondta el a csatár.

A Bajnokok Ligája és az Osztrák bajnokság kezdete előtt még három barátságos mérkőzés vár a Volánra, ami remek visszajelzés lehet a csapat és Kiss Dávid vezetőedző számára. Először hazai pályán a Färjestad csapata ellen bizonyíthatnak a székesfehérváriak szeptember 12-én a CHL-ben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek