9 hónapnál régebbi cikk

Kiss Dávid a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarav19.hu
Kiss Dávid a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője

A fehérvári jégkorongklub hétfőn délután jelentette be az új vezetőedzőt.

Kiss Dávid aktív pályafutásának nagy részét a koronázóvárosban töltötte, majd az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia korosztályos csapataival sikert sikerre halmozva lépkedett felfele a ranglétrán - írja a Hydro Fehérvár AV19 honlapján abban a közleményben, amelyben a csapat új vezetőedzőjét jelentették be.

Kiemelik, a magyar válogatott szakmai stábjában is dolgozó szakember már az Erste Ligában is bizonyított, emellett három éve az ICE-csapat másodedzőjeként fejlődött.

„Derült égből villámcsapásként ért ez a lehetőség, nem is igazán tudtam felkészülni erre a döntésre, de örülök, hogy a menedzsment is támogatott és jelezték, hogy rám bízzák ezt a feladatot a jövőben, a bizalmukat ezúton is köszönöm és nagyra értékelem. Gondolkodás nélkül igent mondtam annak ellenére is, hogy nehéz a helyzet az idő rövidsége miatt, az előszezont és a keretet a korábbi vezetőedző véleményének kikérésével állították össze, de most a legfontosabb az, hogy folytassuk az eddig megkezdett munkát” – hangsúlyozza a közleményben Kiss Dávid, aki a klubtörténet legfiatalabb vezetőedzőjeként irányítja majd a csapatot.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek