1 évnél régebbi cikk

Amikor már mindenhol a design szót hallod, az sem mindegy, miből iszol!
Fehérvár Médiacentrum fotója
designmarket.hu
Amikor már mindenhol a design szót hallod, az sem mindegy, miből iszol!

A “design” szó meghódította az egész világot, és bizony ma már nemcsak a lakberendezés területéről lehet ismerős, de sok más egyéb esetben is gyakorta emlegetjük. Nem is gondoltuk volna néhány évtizeddel ezelőtt, hogy még a kulacsok, bögrék és termoszok esetében sem lesz mindegy az, hogyan néznek ki. Ma meg már alig látunk egyszerű darabokat.

A következő pár sorban egy páratlan márka minőségi tervezésével fogunk meglepni téged, és ha eddig nem érezted szükségét, hogy design kulacsból igyál, majd most fogod!

A design termosz is jó termosz? Tutira!

A sok-sok rossz minőségű termék miatt valamiért azt hisszük, hogy a “design” szó csak egyfajta átverés, hogy jól rásózzák az emberekre a drágábbnál drágább darabokat. Ez pedig egyáltalán nem így van, hiszen az alsókategóriás produktumok esetében nem is igazán beszélhetünk designról. A Designmarket rozsdamentes termoszai, kulacsai között azonban nem akármilyen változatokkal találkozhatunk, ezek nem csupán esztétikusak, de a minőségből sem szenvednek hiányt. 

A rozsdamentes kulacsok frontján elég jól teljesítenek azok a darabok, amelyeknek vékony, rozsdamentes acélból készülnek az oldalfalai. Ráadásul nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy bármiféle káros anyag kioldódna belőlük. 

Nagy márkák nagy találmányai

A fentebb említett URBAN kulacs kollekció mellett a CLIMA hőszigetelt termoszai is elég nagyot robbantak a piacon. Mondjuk nem is meglepő, főleg, hogy a forró italok 12 órán át melegek tudnak maradni, de a hideg finomságokat már akár 24 órán át hidegen tarthatjuk. Mindezt a két réteg élelmiszeripari minőségű, 18/8-as rozsdamentes acél fal, illetve a falak között rejtőző vákuum teszi lehetővé. Mivel a vákuum nem vezeti a hőt, a hőszigetelő hatás tökéletes. 

A Travel Tumbler kollekciót sem hagyhatjuk le a listánkról! Ezen termékek között kaptak helyet a speciális, rozsdamentes, hőszigetelt kávés utazópoharak. Alacsony méretüknek hála, még a kávézóba is magaddal viheted őket, hogy beléjük töltsd a kedvenc italodat. 

24Bottles - Design és környezettudatosság

A 24Bottles mindenféle különlegességgel ellát minket, legyen szó kulacsról, bögréről vagy termoszról. A klasszikus, egyszínű darabok között a férfiak és a nők egyaránt megtalálják, amit keresnek. Az extra grafika pedig ebben az esetben sem hiányozhat: állatos, virágos, valamint absztrakt minták szintén megjelennek a termékeken. 

Az Urban öko palackokon például a 0,08 jelzés is ott látható, ami tulajdonképpen a környezettudatosság irányába terel minket. A felmérések szerint 1 db 0,5l-es PET palack környezeti terhelése 0,08 kg CO2 kibocsátásával jár. Így amikor utántöltesz, 80 gramm szén-dioxid kibocsátásától óvod meg a Földet.

A modern, minőségi design produktumok tehát egyszerre szépek, környezetkímélők és strapabírók, így mindenki jól járhat velük.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek