1 évnél régebbi cikk

Jól sikerült a szintfelmérő a fehérvári boxolóknak a V. Vass Ökölvívó Gála előtt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Videoton Box Club
Jól sikerült a szintfelmérő a fehérvári boxolóknak a V. Vass Ökölvívó Gála előtt

Videoton Box Club fiatal versenyzői értékes tapasztalatokkal gazdagodtak a hétvégén, az I. Bakonyi Betyár Ökölvívó Kupán.

Február 18-án Zircen bonyolították le az I. Bakonyi Betyár Ökölvívó Kupát, amely során számos bemutatómérkőzést tartottak. Az országos szintű, nyílt nevezéses versenyen több mint száz sportoló vett részt, a program edzőmérkőzésekkel indult, majd ezeket követően két ringben kezdődtek meg az éles küzdelmek.

"Ez az esemény nagyon jó szintfelmérő a versenyfelkészülések előtt minden kisebb-nagyobb egyesületnek, amely tudatosan terelgetni versenyzőit. A Videoton Box Club képviseletében öt tanítványommal vettünk részt a tornán, Pajor Patrikot, Tasnádi Ádám, Puha Alexandert, Juhász Botondot és Péntek Martint" - számolt be Kiliti Tamás, a boxolók edzője.

Tomika elmesélte, Patrik és Alexander végül ellenfél nélkül maradt, mert nem jelentek meg az ellenfeleik, Ádám és Martin viszont sikeresen vették az akadályokat bemutatómérkőzéseiken, a bíró beszüntette összecsapásaikat a javukra, így győztesen hagyhatták el a ringet.

"Juhász Botond egy nagyobb sérülés után térhetett vissza, hosszú idő után ez volt az első megmérettetése, amely során egy rutinosabb sráccal bunyózott, de nagyon jól állta a sarat, így a gála egy nagyon jó szintfelmérő volt neki is" - összegezte Kiliti Tamás.

A következő felmérő a fiatalok számára a március 11-i V. Vass Ökölvívó Gála lesz, ahol  Tasnádi Ádám és Pajor Patrik az amatőrök, Péntek Martin a profik között debütál hazai közönség előtt.

Kapcsolódó
A fehérvári Kiliti Tamás újra címmeccsre készül - az V. Vass Ökölvívó Gálán tér vissza a kötelek közé

Kisebb kihagyás után és új edzővel kiegészülve a fehérvári Kiliti Tamás újra ringbe száll, hogy megvédje könnyűsúlyú profi nemzetközi magyar bajnoki címét.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek