1 évnél régebbi cikk

Aszfaltozás miatt hétfőn lezárják a Rákóczi út – Gáz utcai körforgalom Gáz utcai ágát
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Aszfaltozás miatt hétfőn lezárják a Rákóczi út – Gáz utcai körforgalom Gáz utcai ágát

Aszfaltozási munkák miatt zárják le február 27-én, hétfőn reggel 8 órától délután 2 óráig a Rákóczi út – Gáz utca körforgalom Gáz utcáról a Király sor felé vezető ágát. A csomópont többi ágán továbbra is a megszokott módon lehet közlekedni.

Február 27-én, hétfőn 8 órától előreláthatólag 14 óráig a Rákóczi út – Gáz utca – Király sor – Széna tér csomópont Gáz utcai behajtó ágán aszfaltozási munkálatok miatt útzárat vezetnek be. A csomópont többi ágán a be- és kihajtást nem korlátozzák. Az útzár időtartama alatt a Gáz utca Királysor irányába vezető ága a Gáz utcai garázssortól zsákutcaként működik.

A zárás érinti a 33-as jelzésű Fecskeparti lakótelep felé közlekedő autóbuszjárat útvonalát. Ezidő alatt a 33-as autóbuszok a Fecskepart irányába a Lövölde út – Budai út – József Attila út- Rákóczi út terelőútvonalon közlekednek, és a Budai úton található Gáz utca / Budai út „A” jelű megállóhelyen, valamint az Áron Nagy Lajos tér József Attila utcában található „D” jelű megállóhelyen állnak meg. Kimaradó megállóhely: Széna tér

Kérik a közlekedőket, hogy az érintett szakaszt – ha tehetik – kerüljék el, illetve körültekintően, a kihelyezett közlekedési táblákat figyelve közelítsék meg. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek