1 évnél régebbi cikk

Változott a csomagleadás rendje a fehérvári kórházban, ahol látogatási tilalom van péntek óta
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kurucz Tünde
Változott a csomagleadás rendje a fehérvári kórházban, ahol látogatási tilalom van péntek óta

Van egy-két szabály, amit be kell tartani, ha csomagot szeretnénk eljuttatni beteg hozzátartozónknak.

Látogatási tilalom van érvényben a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban február 24-e óta. A hatósági intézkedés a vármegye területén működő valamennyi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézményére vonatkozik visszavonásig.

Kivétel azért van, bizonyos esetekben be lehet menni az intézménybe. Az egészségügyről szóló törvényben meghatározott lehetőséget (súlyos, végstádiumú betegek esetében) a megfelelő intézkedések mellett folyamatosan biztosítanak. Kiskorú beteg mellett is ott lehet valamelyik szülője, vagy törvényes képviselője. A látogatási tilalom ideje alatt, a kismama mellett lehet az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt is.

Az aki nem mehet be hozzátartozójához, de csomagot kíván leadni számára, az a következőkre figyeljen!

SZÉKESFEHÉRVÁR:

A kórházban fekvő betegek részére a Seregélyesi út 3. (Főporta) és a Seregélyesi út 16. (Mentőállomással szemben) átvételi pontokon adható le csomag, munkanapokon: 08:00 – 16:30 között, míg hétvégén és ünnepnapokon: 08:00 – 12:00 között.

A beteg részére vitt csomagra nyomtatott betűvel, olvashatóan szükséges ráírni a beteg nevét, TAJ számát, osztály megnevezését és a hozzátartozó nevét, telefonszámát. Naponta maximum egy csomag leadására van lehetőség, amelynek súlya nem haladhatja meg a négy kilogrammot. A Sürgősségi és Intenzív Betegellátó Osztályon ellátott betegek részére csak a legszükségesebb kellékeket tudja átvenni a portaszolgálat. Értékeket, valamint romlandó élelmiszert a csomagban elhelyezni szigorúan tilos! A beteg részéről hazaküldendő csomagot szintén az átvételi ponton tudják a hozzátartozók átvenni, azt a Kórház legfeljebb három napig őrzi. 

A csomag elvesztéséért, illetve az abban elhelyezett értékekért a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház nem vállal felelősséget.

MÓR:

A kórházban fekvő betegek részére a Kórház utca 21. (B épület, főporta) átvételi ponton adható le csomag munkanapokon: 10:00 – 11:00 és 15:00 – 16:00 között, hétvégén és ünnepnapokon: 10:00 – 11:00 és 15:00 – 16:00 között.

CSÁKVÁR:

A kórházban fekvő betegek részére a Kastélypark 1. szám alatt adható le csomag munkanapokon: 08:00 – 16:30 között, míg hétvégén és ünnepnapokon: 08:00 – 12:00 között.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek