1 évnél régebbi cikk

4 szempont, amit érdemes figyelembe venni, amikor jakuzzit választasz
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pixabay
4 szempont, amit érdemes figyelembe venni, amikor jakuzzit választasz

A jakuzzivásárlás egyáltalán nem egyszerű folyamat, nagyon sok mindent mérlegelni kell, mire végül megtaláljátok a számotokra tökéletes modellt. A kínálat szemlézésekor az ember hajlamos belekeveredni, hogy mit vett figyelembe az egyik típusnál, és mit nézett meg jobban a másikon. Éppen ezért született meg a következő cikk, hogy adjon néhány támpontot nektek is, ha még nem találtátok meg a tökéletes darabot.

Külső megjelenés

Elsőre talán bagatellnek hangozhat, de amikor álmaid jakuzziját keresed, először úgyis a szemed fog rajta megakadni. Aztán elképzeled, hogy mennyire illeszkedne a kert vagy terasz már kialakított képébe. Szerencsés esetben egyezik az elvárás és a valóság, vagy legalább tudsz olyan kialakítást, burkolatot választani, amit elképzeltél, de megeshet, hogy a külsőségek miatt fogsz majd lemondani egy adott típusról.

Keresed a tökéletes jakuzzit? Találj rá az igazira a SpaTrend oldalán, ahol kiemelkedő minőségű masszázsmedencék várják, hogy ellazíthassanak Téged a mindennapok során!

Beüzemelés

Természetesen fontos szempont az is, hogy mennyire lesz majd bonyolult a jakuzzi első beüzemelése. Még szakembereknek is kell majd hozzá egy fél nap, vagy megérkezik, feltöltöd vízzel, csatlakoztatod az áramforráshoz és már merülhettek is el benne? Hogy melyik verziót tartod elfogadhatónak, már csupán rajtad áll, hiszen jó esetben ezt a műveletet csak egyszer kell végigvinni.

Kényelem magasfokon

A modern masszázsmedencék már pontos és hosszas mérnöki tervezés eredményei. Nemcsak snassz üléskialakítások és ötletszerűen elhelyezett fúvókák együttesei, hanem az emberi test igényeit nagyon is szem előtt tartó kompozíciók. Az ergonomikusan tervezett medencék olyan kényelmesek, hogy már száraz állapotukban is komfortosnak tűnhetnek, de ha feltöltitek vízzel a rendeltetésszerű használathoz, maga lesz a mámor.

A fúvókák száma és elhelyezkedése nagyban befolyásolja, hogy melyik testtájékot tudja majd az adott ülő- vagy fekvő pozíció alaposan átdolgozni. A hidromasszázs számos pozitív hozadékkal jár, így nem érdemes kihagyni az általa nyújtott élvezeteket.

Jakuzzik és a technológia

A jakuzzikban a hidromasszázs számít ugyan a fő attrakciónak, de miért ne fokozhatnánk az élvezeteket? A medencékbe olyan technikai eszközöket építenek be, amik az egyéb érzékeinket is kényeztetni tudják, és ezáltal segítenek a teljes kikapcsolódásban. Ilyenek lehetnek az audióeszközök, amikkel olyan hangokat tudsz lejátszani, ami Téged kikapcsol. Ez egyeseknek a természet hangjaival valósul meg, míg mások a meditációs zenékre esküsznek.

Sokat segíthet továbbá a színterápia is, ami megnyugtatja a szemet, és a fények hatására az agy is le tud állni a folyamatos őrlődésről, és végre kikapcsol egy kicsit az egész napos terhelés után.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek