4 évnél régebbi cikk

Milyen üzletekre lenne szükség szerinted a megújuló Alba Plazában?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fiers Gábor
Milyen üzletekre lenne szükség szerinted a megújuló Alba Plazában?

Apple, Vapiano, Helly Hansen, Lush, Zara, MAC - csak néhány (világ)márka azok közül, melyek egyelőre nincsenek jelen Székesfehérváron. A tervek szerint azonban hamarosan bővülhet az Alba Plaza. Szerinted milyen üzletekre lenne szükség leginkább a megújuló bevásárlóközpontban?

Mintegy 30 milliárd forintból újítaná meg az Alba Plazát új tulajdonosa. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a terveket még idén nyáron prezentálja a Székesfehérvári Önkormányzatnak az Indotek Group, hogy még 2021 karácsonya előtt megnyithassa kapuit az átalakított pláza. A cég elképzelései szerint új emelettel bővítenék a jelenlegi épületet, és a murvás parkoló egy részét is beépítenék. A beruházástól többek között azt várják, hogy új világmárkákat sikerül majd a bevásárlóközpontba csábítani, ami nem lesz nehéz: Fehérvár a legmagasabb vásárlóerejű magyar város, ráadásul az Alba Plaza már most is a legjobban menő vidéki plázák egyikének számít.

A pláza honlapja szerint már most is 75 üzlet található bevásárlóközpontban, de ha valóban lesz egy újabb szint, akkor ehhez még csatlakozhat néhány új világmárka. A kérdés már csak az, hogy milyen szegmensből és mely piaci szereplőkre lenne igény helyben, mivel már most is sokan járnak a budapesti plázákba vásárolni, időt tölteni.

Éppen ezért végignéztük a főváros bevásárlóközpontjainak kínálatát és összegyűjtöttük azokat az üzleteket, melyek a legtöbb plázában nagy sikerrel működnek, de jelenleg Székesfehérváron még (vagy már) nem érhetőek el. 

Szóval ha csak rajtad múlna, akkor az alábbiak közül melyik márkák üzleteit látnád legszívesebben a hamarosan megújuló Alba Plazában? Szavazni a képek jobb felső sarkában látható zöld nyílra kattintva lehet.

 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek