1 évnél régebbi cikk

Tömegbaleset az M1-esen: még tart a helyreállítás, 8 kilométeres a torlódás a sztrádán
Tömegbaleset az M1-esen: még tart a helyreállítás, 8 kilométeres a torlódás a sztrádán

A szombaton történt tömegbaleset helyszínén hétfő délelőtt megkezdődött a megrongálódott útburkolat helyreállítása az M1-es autópályán.

Továbbra is tart a megrongálódott útburkolat helyreállítása a M1-es autópályán történt szombati tömegbaleset helyszínén, a munkálatok miatt 8 kilométer hosszan torlódnak a járművek a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, a herceghalmi csomópont után - közölte az Útinform a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-re (MKIF) hivatkozva hétfő délután a honlapján.

Az MTI szerint azt írták, a 28-as és a 30-as kilométer közötti szakaszon a külső sávban tart a munkavégzés, és már a Sasfészek-tó pihenőtől érzékelhető a lassulás, megtorpan a járműsor.

Az Útinform azt kéri, aki csak teheti, már az M0-s autóút csomópontjától az 1-es főutat válassza, de arra is felhívták a figyelmet, hogy az erős forgalom miatt az 1-es főúton Biatorbágy és Herceghalom átkelési szakaszán is torlódik a kocsisor, lépésben lehet csak haladni. Visszatérni az autópályára a 39-es jelű Bicske csomópontban lehetséges.

A rendőrség vasárnapi közleménye szerint a szombati balesetben 41 gépjármű volt érintett. Egy férfi meghalt, 39 ember megsérült; ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

Kapcsolódó
Megrázó felvétel került elő a baleset első pillanatairól

Megrázó, belsőkamerás felvétel kering az interneten a március 11-én, az M1-es autópályán történt balesetről. A katasztrófát a hatalmas porfelhő miatt kialakult rossz látási viszonyok okozták.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek