1 évnél régebbi cikk

Fejszét dobott testvére után egy férfi Fejérben, koponyatörést szenvedett
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Fejszét dobott testvére után egy férfi Fejérben, koponyatörést szenvedett
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined

A Fejér vármegyei nyomozók őrizetbe vették azt a 31 éves soponyai férfit, aki a megalapozott gyanú szerint öccsét fejszével dobta meg.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 13-án délelőtt tett bejelentést egy nő arról, hogy Soponyán, a házuk udvarában két fia összeverekedett, melynek során az egyikőjük megsérült - írja a police.hu.

Az asszony a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy a fiai között kialakult szóváltást dulakodás követte, majd a fiatalabbik gyermeke tartva testvérétől megpróbált előle elfutni.

Ekkor az idősebbik felkapott egy udvaron lévő fejszét és a testvére után dobta, ami a fején eltalálta. Ezután a bántalmazó futva távozott a helyszínről.

A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték. Az elsődleges orvosi vélemény szerint

a 19 éves sértett koponyatörést szenvedett, amely azonnali műtéti beavatkozást igényelt, és fennállt az életveszélyes sérülés kialakulásának lehetősége.

A rendőrök azonnal a feltételezett elkövető felkutatására indultak, akit rövid időn belül a közelben elfogtak.

P. Jánossal szemben a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága – őrizetbe vétele mellett - életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indította meg a büntetőeljárást, melyben kezdeményezik a gyanúsított letartóztatását.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek