1 évnél régebbi cikk

Vascsővel fejszével, kapával esett egymásnak két móri család, nyolc embert fogtak el a nyomozók
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Vascsővel fejszével, kapával esett egymásnak két móri család, nyolc embert fogtak el a nyomozók

Közülük két férfi letartóztatását a bíróság elrendelte, ketten bűnügyi felügyelet alatt várják ügyük folytatását.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán 2023. április 2-án indult büntetőeljárás egy Mór külterületén lévő telephelyen történt bántalmazás miatt - írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint két móri család tagjai, valamint ismeretségi köreikből többen egy korábbi sérelem miatt személyes találkozót beszéltek meg a fenti napra.

Az összejövetelre vascsővel, fejszével és egyéb eszközökkel érkezők azonnal megindultak áldozatuk, egy 45 éves férfi felé, akit testszerte, több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe vertek. Ez utóbbi ütéstől a sértett elvesztette eszméletét, és megsérült.  A nyomozás adatai szerint fennállt az életveszélyes sérülés kialakulásának reális veszélye.  

A rendőrségre érkezett riasztást követően 10 percen belül a helyszínre érkező egységek egy 38 éves férfit fogtak el és állítottak elő, akit életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki a nyomozók. Ezzel párhuzamosan az elkövetői kör kézre kerítése érdekében széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás vette kezdetét. A rendőrök lelkiismeretes és kitartó munkájának köszönhetően pár napon belül további hét személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a vármegyei rendőrök. Közülük két férfi letartóztatását és további két személy bűnügyi felügyeletét a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, a többiek szabadlábon védekezhetnek az eljárásban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek