1 évnél régebbi cikk

Megéri közösségben futni és erről posztolni, versenyt nyerhetsz vele
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Megéri közösségben futni és erről posztolni, versenyt nyerhetsz vele

Persze nem minden verseny, de a Decathlon március végi, cégeknek szóló futás kihívása pont ilyen volt. A Depónia pedig nagyon ráérzett a közösségi futás ízére, a legtöbb közösségi médiás posztnak járó díjat meg is kapta a cég.

Tizenkét órán keresztül futottak a Depónia munkatársai március végén, a fehérvári cég is csatlakozott a Decathlon Magyarország országszerte meghirdetett futás kihívásához. A közösségépítő, mozgás szeretetére buzdító program olyan jól sikerült, hogy a Depónia a négy díjazott kategóriából az egyiket meg is nyerte, mégpedig azt, ami a legtöbbet posztoló cégnek járt! 

Mint az eredményről szóló hír kapcsán a futók elmondták, nagyon örülnek, hogy nagynevű cégek, és multicégek mellett sikerült ezt az eredményt elérniük. A március végi futáson ismét bebizonyosodott, szuper közösség az övék, összetartó kollégákkal. 

A reggel nyolctól, este nyolcig tartó futás és az erről szóló közösségi posztok eredményeként a futásban résztvevő munkavállalók egyedi, személyre szabott futópólókkal gazdagodtak. Az elért eredményhez pedig Székesfehérvár polgármestere is gratulált. 

A 12 órás futás kihívásról egy videós összefoglaló is készült a közösségi oldalakra, mely jól visszaadja a nap hangulatát.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek