11 hónapnál régebbi cikk

Aszfaltmarás és aszfaltozás keddtől: aki teheti, kerülje el a Budai és Nagyszombati úti csomópontot
Aszfaltmarás és aszfaltozás keddtől: aki teheti, kerülje el a Budai és Nagyszombati úti csomópontot

Az Alba Aréna építése és a kapcsolódó úthálózat-fejlesztés keretében május 2-án folytatódik a burkolatfelújítás a Budai úton.

Keddtől kezdik az aszfaltmarást, nagy torlódásra kell számítani a munkálatokhoz kapcsolódó sávlezárások miatt, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK).

A székesfehérvári multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok közúti kapcsolatainak kivitelezése során folyamatosan átalakítják a Budai út – Nagyszombati utca kereszteződést. 

Május 2-án, keddtől megkezdődik a burkolat teljes marása a Poprádi utcától egészen a kisfaludi lehajtóig, majd az új aszfaltréteg felvitele. Várhatóan két hétig tart ez a fázis, ezalatt – a munkavégzéssel párhuzamosan haladva – forgalmi sávonként történik a zárás, a kihelyezett jelzéseknek megfelelően egy-egy sávon lehet majd haladni, és a kanyarodó mozgásokat is biztosítják.

A kerékpárosokra vonatkozóan korábban bevezetett ideiglnes terelések továbbra is érvényben maradnak.

Arra kérik a gépjárművezetőket és minden ezen az útszakaszon közlekedőt, hogy fokozott figyelemmel, a kihelyezett jelzéseknek megfelelően, körültekintően haladjanak. Mivel komoly torlódásra lehet számítani, így javasolt, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat ezekben a napokban!

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek