10 hónapnál régebbi cikk

Esze ágában sem volt lassítani a pirosnál egy autósnak Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Dashcam Hungary
Esze ágában sem volt lassítani a pirosnál egy autósnak Székesfehérváron

A Budai úti Interspar előtt úgy ment át a piroson egy sofőr, hogy láthatóan egy pillanatra sem vette le a gázról a lábát. Valószínűleg rossz lámpát figyelt.

Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, úgy ment át lassítás nélkül a piroson egy autós a Budai úti Interspar előtt. A jelenetben külön ijesztő, hogy a külső sávban már megállt egy busz, ami szinte teljesen kitakarta volna a zebrán elinduló gyalogosokat az autó elől és fordítva. Szerencsére azonban éppen akkor senki nem sietett a boltba.

Ezen a szakaszon gyakran lehet látni hasonló jeleneteket, mivel az út közepén álló szigeten két jelzőlámpa is áll egymás mögött. Az egyenesen haladók sokszor nem veszik észre, hogy a zöld az üzletek felé kanyarodókra vonatkozik, nem pedig rájuk.

A június végi esetből szerencsére nem lett nagyobb baj, de feltehetően csak azért, mert éppen senki nem akart átkelni az úton. A felvételt itt lehet megnézni:

Kapcsolódó
Ritkán látható szerencsétlenkedést adott elő egy furgonos Székesfehérváron

Benny Hill-i magasságokba emelkedett egy furgon sofőrje a Halesznál. A Budai útra kanyarodó autós ennél több hibát talán nem is követhetett volna el néhány másodperc alatt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek