Péntek délutánra végeznek a csőtörés utáni javítással a Budai úton
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Péntek délutánra végeznek a csőtörés utáni javítással a Budai úton

A tervezett keddi átadás helyett várhatóan május 10-én, pénteken 13 óra után használhatják ismét az autósok a Budai útnak a József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakaszát.

Csőtörés hibaelhárítása miatt zárták le a szakaszt május 3-án a szakemberek, így a munkálatok idején a Budai úton a városközpont irányába közlekedő járművek a Budai út – Deák Ferenc utca – József Attila utca csomóponttól kizárólag a Deák Ferenc utca és a József Attila utca irányába tudnak tovább haladni. A József Attila utcáról a Budai útra jobbra kanyarodni nem lehet, a megengedett haladási irány a Deák Ferenc utca irányába egyenesen. A városból kifelé a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított a munkálatok idején is.

A lezárás miatt kimaradó autóbusz-megállóhely a befelé vezető irányban a Távírda utca elnevezésű megálló. A megállóhelyet érintő autóbuszjáratok a zárás időtartama alatt a József Attila utca – Rákóczi út – Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek és minden érintett megállóban megállnak.

Kérik a lakosságot, hogy az úti céljaik megközelítése során vegyék figyelembe a korlátozásokat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek