11 hónapnál régebbi cikk

Ritkán látható szerencsétlenkedést adott elő egy furgonos Székesfehérváron
Ritkán látható szerencsétlenkedést adott elő egy furgonos Székesfehérváron

Benny Hill-i magasságokba emelkedett egy furgon sofőrje a Halesznál. A Budai útra kanyarodó autós ennél több hibát talán nem is követhetett volna el néhány másodperc alatt.

Biciklis, gyalogos, autó és furgon a főszereplője a Dashcam Hungary néhány napja posztolt videójának. A négy belsőkamerás felvétel Székesfehérváron és környékén készült: a mindössze ötven másodperces jelenetsorban láthatunk egy meredek bringázást a Zrínyi utcában, egy jelzőlámpát félreértő autóst Gárdonyban, és egy halált megvető bátorsággal az autók között sétáló gyalogost a Kadocsa utcában. A show-t azonban mindenki elől ellopja egy furgonos a Halesznál.

A sofőr néhány másodperces szerencsétlenkedése tankönyvbe illő: ennél több rossz döntést ilyen rövid idő alatt nehéz hozni egy autó volánja mögött. Kezdésnek a szembejövő sávba kanyarodik a Budai úton. Ezután feltehetően rájön, hogy valami nem stimmel, mert szemből jön az ellenség. Ekkor  bizonytalanul átcsorog a megfelelő sávba, majd miután már félig átlóg a jelzőlámpa alatt, a lúd legyen kövér alapon inkább tovább is hajt. 

A négy jelenetet itt lehet egymás után megnézni:

Borítókép: YouTube/Dashcam Hungary
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek