10 hónapnál régebbi cikk

Az szja-bevallás miatt hosszabban tart nyitva a NAV Székesfehérváron is
·Hírekadóbevallás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Az szja-bevallás miatt hosszabban tart nyitva a NAV Székesfehérváron is
·Hírekadóbevallás·Utolsó frissítés: undefined

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és vármegyei központi ügyfélszolgálatai, így a Fejér vármegyei is május 15. és 22. között rendkívüli nyitvatartással várják az ügyfeleket. Az adóhatóság infóvonalán is hosszabbított időben lehet tájékozódni kizárólag az szja-bevallással kapcsolatban.

Fejér vármegyében hosszabbított nyitvatartással a Székesfehérvár, Mátyás király körút 4/B szám alatti központi ügyfélszolgálat működik majd május 15. és 22. között, ami azt jelenti, hogy hétköznapokon 8.30-tól 18 óráig kereshető fel az intézmény. 

Ha bárkinek kérdése lenne a tervezetekkel kapcsolatban, általános tájékoztatás előzetes regisztráció nélkül is kérhető az ingyenesen hívható NAV Infóvonalon, a 1819-es telefonszámon.

Az Infóvonal májusban hosszított nyitvatartással elérhető:

  • Május 15., hétfő és 19. péntek között: 8 óra 30 perctől 18 óráig,
  • Hétvégén, vagyis május 20-án, szombaton és 21-én, vasárnap: 8 óra 30 perctől 13 óra 30 percig,
  • Május 22-én, hétfőn: 8 óra 30 perctől 20 óráig.

Fontos, hogy a rendkívüli nyitvatartás idején, vagyis pénteken 13 óra 30 perctől, a többi hétköznapi napon és hétvégén 16 óra után azonban kizárólag a személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatban kérhető segítség. 

Az szja 1+1 százalékának felajánlásáról, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is lehet elektronikusan és papíron is rendelkezni egészen május 22-éig. Akik esetleg elakadnak a tervezet jóváhagyásában, kiegészítésében, vagy akár a felajánlásban, azoknak segítenek a NAV rövid tájékoztató videói.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek