11 hónapnál régebbi cikk

Ingyenes lesz a belépés a Vidi szombati mérkőzésére
Fehérvár Médiacentrum fotója
molfehervarfc.hu
Ingyenes lesz a belépés a Vidi szombati mérkőzésére

A regisztrációs jegyet minden szurkolónak ki kell váltania a ZTE FC elleni sorsdöntő összecsapásra.

"Nagyon rég nem volt szeretett csapatunk olyan kritikus helyzetben, mint most" - írja abban a posztjában Cser-Palkovics András polgármester, amelyben ismertette, a város kész lemondani a jegybevétel ráeső részéről, illetve további egymillió forint bérleti díjtól eltekinteni ezen meccs tekintetében, ha a klub is hozzájárul ahhoz, hogy a szombati összecsapásra ingyenes léphessenek be a szurkolók.

Mint ismeretes, a tavaszi szezonban bukdácsoló csapat jelenleg kieső helyen áll, így minden pont számít, hogy a következő idényt is a legmagasabb osztályban kezdhesse a fehérvári együttes.

A polgármester kezdeményezése nyitott kapukat döngetett a Vidinél, így már a klub honlapján is közzétették nemcsak az ingyenes belépés megerősítését, hanem a technikai részletek is. Ennek értelmében a 2023.05.20-án, szombaton 14.10-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésre a belépés ingyenes a C és a D szektorokba, de regisztrációs jegyet minden szurkolónak ki kell váltania vagy személyesen vagy pedig online. Személyes adatok megadására és szurkolói kártyára nincs szükség. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek