11 hónapnál régebbi cikk

Lehetséges megoldások a közlekedési problémákra – utcafórumokat rendeznek Feketehegy-Szárazréten 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Tar Károly
Lehetséges megoldások a közlekedési problémákra – utcafórumokat rendeznek Feketehegy-Szárazréten 

A feketehegyi-szárazréti utcákban tapasztalható közlekedési problémákról és azok lehetséges megoldásairól rendeznek utcafórumokat három alkalommal, amelyre az érintett lakókat várja Szigli István önkormányzati képviselő. 

Szigli István önkormányzati képviselő közösségi oldalán közzétett bejegyzésében úgy fogalmaz: „áldatlan közlekedési káosz tapasztalható, és az eddig ismert megoldások sajnálatosan nem segítettek az érintett utcákban. A tapasztalatok szerint a legtöbb utcát tömegesen veszik igénybe az Új Csóri útról közlekedők némi előny reményében, ez azonban komoly problémákat okoz a lakóknak a mindennapi közlekedésben” - írja abban a közleményben az Önkormányzati Kommunikációs Központ, amelyben az egyeztetések részleteit is közli.

A lehetséges megoldásokról – például a tervezett fizikai zárásról – szólnak majd az utcafórumok, amelyekre a városrész önkormányzati képviselője várja az érintett utcákban élőket az alábbiak szerint:

  • Május 22. (hétfő) 18.00 óra – a Bodrogi utca lakóinak
    Helyszín: Bodrogi utca - Sió utca találkozása
  • Május 23. (kedd) 18.00 óra – a Sió, a Gaja és a Régi Csóri utcák lakóinak
    Helyszín: Sió utca – Gaja utca találkozása
  • Május 24 (szerda) 18.00 óra – a Kertész utca és a Kertész köz lakóinak
    Helyszín: Kertész utca - Kertész köz találkozása

A további érintett utcákkal kapcsolatban tervezett egyeztetésekről Szigli István képviselő a későbbiekben ad tájékoztatást.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek