11 hónapnál régebbi cikk

Kompromisszumok nélkül: napfényre sötétedő szemüveglencsék a Cserta Optikától
Fehérvár Médiacentrum fotója
Cserta Optika
Kompromisszumok nélkül: napfényre sötétedő szemüveglencsék a Cserta Optikától

A Cserta Optika kiegyensúlyozott és egyenletes teljesítményt nyújtó, fényre sötétedő szemüveglencséi még a szélvédő mögött is reagálnak a napfényre.

Aktív és mozgalmas életmódot folytatsz? Szeretnél egy kényelmes szemüveget, amely gyorsan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz? Szeretnél egy funkcionális és egyben divatos napszemüveglencsét? Esetleg fontos, hogy fényre sötétedő szemüveglencse a szélvédő mögött is besötétedjen?

A székesfehérvári Cserta Optika különböző típusú fényre sötétedő szemüveglencséi között biztosan mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt!

A rendkívüli kényelmet és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt nyújtó fényre sötétedő szemüveglencsék alkalmazkodnak a különböző életstílusokhoz. A Cserta Optika napfényre sötétedő termékcsaládjával pedig anélkül élvezhetjük a kettő az egyben szemüveglencse előnyeit, hogy kompromisszumot kellene kötni a kontraszt és a színérzékelés terén.

Aki aktív és mozgalmas életet él, annak értelemszerűen fontos, hogy szemüveglencséi is lépést tartsanak életmódjával minden körülmények között. Mindegy, hogy épp ügyeket intézünk beltéren, vagy hegyet mászunk, a fényre sötétedő szemüveglencsék rendkívül gyorsan sötétednek, világosodnak.

"Mindegy, hogy biciklizés, horgászat, autóvezetés, kirándulás vagy futás: egyes lencséink az UV-fény és a látható fény hatására extra sötét színűvé változnak a szabadban. Ezek a lencsék még az autó szélvédője mögött is működnek" - hangsúlyozta Cserta János, optometrista, látszerész mester, a székesfehérvári Cserta Optika tulajdonosa.

Az üzletben kapható új típusú napszemüveglencséknél nem kell kompromisszumot kötni és választani funkcionalitás és stílus között.  A divatos, tükrös rétegű, napfényre sötétedő lencsék biztosítják az exkluzív megjelenést.

A Cserta Optika üzleteiben a hét minden napján szemvizsgálatot is végeznek, hogy a szemüveg a legújabb dioptriáknak megfelelően készüljön el. Bejelentkezni a vizsgálatra az üzletek telefonszámain lehet.

Az UV-szűrős, polarizált napszemüvegek, dioptriás napszemüveglencsék és napfényre sötétedő dioptriás lencsék harminc százalékos kedvezménnyel kaphatók a Cserta Optika székesfehérvári üzleteiben július 31-ig.

Cserta János
optometrista, látszerész mester
Üzletek:
Székesfehérvár, Távírda u. 25. T.: 507-360
Székesfehérvár, Madách tér. 1. T.: 340-556
www.csertaoptika.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek