1 évnél régebbi cikk

Október a látás hónapja: a Cserta Optika ingyenes vizsgálattal csatlakozott
Fehérvár Médiacentrum fotója
latashonapja.hu
Október a látás hónapja: a Cserta Optika ingyenes vizsgálattal csatlakozott

Az éleslátás minden életkorban fontos és rengeteg élethelyzetben elengedhetetlen. 

Itt az idő, hogy látás is kapjon egy kis gondoskodást

Mint minden évben, idén is csatlakozott a székesfehérvári Cserta Optika az immár 17 éve futó országos, Október a látás hónapja kampányhoz. "Itt az idő, hogy látása is kapjon egy kis gondoskodást. Célunk, hogy segíthessük jobbá tenni a hozzánk fordulók látását, és mindenki visszakaphassa a maximális éleslátás élményét újra. Megéri ezt a 20 percet a látására fordítani!" - emelte ki a kampány kapcsán Cserta János optometrista, látszerész mester, akit arról kérdeztük:

Miért kell évente a látásellenőrzés?

- A szemüvegviselők jelentős része nem a megfelelő, az esetek nagy részében elavult, régi korrekcióval
használja a szemüvegét. Üzletünkben szakértő kollégáimmal közösen a látásellenőrzés során ellenőrizzük az aktuális látásélességet, és ezt összevetjük a hozzánk forduló által viselt szemüveg értékeivel, majd fontos és hasznos tanácsokkal látjuk el.

A látásellenőrzés során, és annak eredményeképpen javaslatot teszünk a további szükséges lépésekre, vizsgálatokra, esetleges új szemüvegre, akár kontaktlencsére is.

Mindezen túl egyfajta bónuszként örömmel nyújtjuk át a meglévő szemüvegek szakszerű állapotfelmérését, ellenőrzését, szükséges beállítások elvégzését.

A káros kékfény szűrése évek óta a kampány fő üzenetei között van, kiemelten fontos és aktuális 2022-ben is! A digitális eszközök túlzott használata okozta fejfájás, szemfájás, szemfáradtság mindennapjaink részévé vált. A legtöbben elfogadják, pedig tehetnek ellene! Védenünk kell a szemünket a monitorok, beltéri LED fények káros kékfény terhelése ellen, a gyermek, felnőtt és az idősebb korosztály esetében is. A mai modern szemüveglencsék, kontaktlencsék maximális védelmet nyújtanak a kékfény káros hatásai ellen.

Üzleteinkben részletes felvilágosítást adunk ezekről a lehetőségekről és most októberben jelentős kedvezményekkel is segítünk a kipróbálásukhoz.

Várjuk szeretettel a Látás Hónapja 2022 kampányban Önt is! Látásellenőrzésre az üzlet telefonszán lehet bejelentkezni: +36 22 507 360.

Cserta Optika
Székesfehérvár, Távírda u. 25.
www.csertaoptika.hu
www.facebook.com/csertaoptika1
Cserta János optometrista, látszerész mester

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek