10 hónapnál régebbi cikk

Fedezzétek fel Fehérvárt különleges módon!
Fedezzétek fel Fehérvárt különleges módon!

Panorámabuszos utazásra hív mindenkit a Tourinform Iroda az idei nyáron. Amellett, hogy különleges élménnyel gazdagodhatunk egy 30 éves Ikaruson utazva, megismerhetjük a város történelmét, látnivalóit.

Csónakázó-tó, Zichy liget, Bory vár - egyebek mellett ezeket a nevezetességeket tekinthették meg a Panorámabusz utasai a hétvégén. A buszon utazva az érdeklődők a látnivalók mellett megismerkedhettek Székesfehérvár történelmével is, a jó hangulatról pedig zene gondoskodott.

A Panoráma buszt még a Fung család alkotta meg 2018-ban, egy 30 éves Ikarus busz teljes átalakításával, amely azóta is igen népszerű a turisták körében. Fung László buszsofőr szerint sokan érdeklődnek, ez egy különleges alkalom más perspektívából felfedezni a várost.

Aki pedig lemaradt volna az első buszos kirándulásról, annak is lesz lehetősége a nyáron felülni az Ikarusra, ugyanis minden szombaton 16:00, 17:30 és 19:00-kor is indulnak járatok az autóbusz pályaudvarról. A program előzetes regisztrációhoz kötött, részletes információ pedig a Tourinform Iroda honlapján olvasható.

Borítókép: ÖKK
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek