8 hónapnál régebbi cikk

33 éve kezdte olyan pocsékul a bajnokságot a Vidi, mint most
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarfc.hu
33 éve kezdte olyan pocsékul a bajnokságot a Vidi, mint most

Harmadik bajnoki mérkőzését is elvesztette a Fehérvár FC. A Vidi szerzett pont nélkül áll a táblázat utolsó helyén. Pénteken a listavezető Puskás Akadémiához látogat Bartosz Grzelak csapata.

Újabb vereséget szenvedett a Fehérvár FC az NB1-ben. A harmadik forduló vasárnapi zárómeccsén az előző szezonban ezüstérmes Kecskemét hazai pályán 1:0-ra győzte le a Vidit. A székesfehérvári csapaton az sem segített, hogy a hét közben igazolt Kalmár Zsolt a második félidőben csereként bemutatkozhatott.

A Fehérvár ezzel a mezőnyből egyedüliként szerzett pont nélkül áll az utolsó helyen a bajnokságban, négy rúgott és nyolc kapott góllal.

A székesfehérvári klub legutóbb a 1990/1991-es bajnokságban, vagyis 33 évvel ezelőtt kezdte ilyen pocsékul a szezont. Az akkor éppen Videoton-Waltham SC néven szereplő egyesület az első három fordulóban sorrendben a Pécstől, a Honvédtól és az MTK-tól is kikapott. A Vidi ráadásul akkor még a negyedik bajnokiját is elveszítette a Vác ellen.

A Fehérvár FC legközelebb a listavezető, a hétvégén a Ferencvárost Budapesten legyőző Puskás Akadémia otthonában lép pályára pénteken 18 órakor.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek