8 hónapnál régebbi cikk

Ajándékkal köszönték meg a rendőrök a 9 éves fehérvári kisfiúnak a segítséget
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Ajándékkal köszönték meg a rendőrök a 9 éves fehérvári kisfiúnak a segítséget

Az éles szemű kis megfigyelő precíz és részletes leírást adott a rendőröknek a betonkerítést kidöntő járműről.

A rendőrségre 2023. augusztus 8-án délután érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Széchenyi utcában található zajvédő betonkerítést egy ismeretlen autó kidöntötte - írja cikkében a police.hu. Az eset körülményeinek vizsgálata még az egyenruhások számára is meglepő fordulatot vett, amikor a tanúkutatás során egy 9 éves kisfiú szolgált olyan információkkal, melyek egészen az elkövetőig vezették őket.

A kisfiú elmondta, hogy látta, amint egy teherautó tolatás közben nekihajtott a betonfalnak, és ledöntötte azt. Az ütközést követően a sofőr kiszállt, megnézte az általa okozott kárt, majd mintha mi sem történt volna, visszaült a járművébe, és elhajtott. Az éles szemű kis megfigyelő precíz és részletes leírást adott a rendőröknek a járműről, ezzel is megkönnyítve az elkövető teherautó-vezető azonosítását és felkutatását, így a sofőr nem kerüli el a felelősségre vonást.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai szerda délután felkeresték a kisfiút és családját, hogy egy baleset-megelőzési ajándékcsomaggal köszönjék meg a segítségét. A meglepett kisfiú örömmel fogadta az ajándékot, és elárulta, hogy ő maga is rendőr szeretne lenni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek