7 hónapnál régebbi cikk

Székesfehérvári pékségből lopott több százezer forintot, keresik a rendőrök
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Székesfehérvári pékségből lopott több százezer forintot, keresik a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a férfinak az azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben - hívja fel a figyelmet a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható elkövető 2023. április 26. napon 22 óra körül egy székesfehérvári pékség hátsó helyiségéből eltulajdonított több százezer forintot.

Az ismeretlen személyazonosságú férfi 20-30 év körüli, megközelítőleg 175 cm magas, átlagos testalkatú. Az elkövetéskor sötét színű baseball sapkát, fekete felsőt, drapp színű hosszú nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek