7 hónapnál régebbi cikk

Kiknek ajánljuk a szögletes medencefedéseket?
Fehérvár Médiacentrum fotója
poliking.hu
Kiknek ajánljuk a szögletes medencefedéseket?

Az utóbbi években népszerűek a szögletes polikarbonát medencefedések, ami az építészetre jellemző trendeknek köszönhető, ugyanis egyre több modern, minimalista stílusú családi és társasház épül.

Az épületeket és a környezetüket egyszerű anyagok és formák, semleges színek, tiszta elegancia jellemzi, nincs benne hely túlzott díszítéseknek, könnyűek és egyszerűek. Ilyen miliőben az épített medencék is szögletesek, ez nem is lehet kérdés. 

De miért van szükség a medencék takarására, mikor a katalógusokban, utazási magazinokban mindenütt napfényben fürdő, fedetlen medencéket látni? 

Saját medence: előny vagy hátrány? 

Nagy beruházás egy saját kültéri medence, azonban egy forró nyári napon, amikor tömegek indulnak a természetes és mesterséges vízpartokra egy hűsítő mártózásért, belátod, hogy mekkora előny. Medence építésekor ne gondolkozz a medencefedés szükségességén, hanem vedd fel a kapcsolatot a Polikinggel, és tedd fel kérdéseidet a polikarbonát tetőkkel kapcsolatban! 

Persze jó néhány medencetulajdonos fárad bele a medence karbantartásába a kezdeti évek után, ugyanis hasztalan küzdelemként éli meg a víz tisztítására tett erőfeszítéseit. Ilyen azonban csak akkor fordulhat elő, ha a medence fedetlen, így a falevelek, fűszálak, bogarak és más szennyeződések akadálytalanul kerülnek a vízbe, illetve a napfény hatására beindul az algásodás, és úgy tűnik, nincs az a vegyszermennyiség, ami elegendő volna ellenük. Eláruljuk, másban kell keresni a megoldást. 

Ezért jó a polikarbonát medencefedés 

Amennyiben az épített medence kapcsán csak a bosszúság jut az eszedbe, ideje, hogy tisztába kerülj a medencefedések előnyeivel. Biztosak vagyunk benne, ha képbe kerülsz, úgy érzed, megtaláltad a régóta keresett megoldást. 

A medencefedés védelmet nyújt a különféle szennyeződések ellen, gátat szab az éjszakai párolgásnak, és ezzel a víz kihűlését is megakadályozza, megelőzi az algásodást. Így nemcsak hosszabb fürdési szezon lehet a jutalmad, hanem egészségesebb, tisztább, kevesebb vegyszert igénylő víz is, ami jelentős költségmegtakarítással is jár. 

Ha pedig a kisgyerekeket vagy háziállataidat félted attól, hogy egy óvatlan pillanatban a vízbe essenek, a polikarbonát medencefedések arra is megoldást kínálnak, ugyanis biztonságosak. Különösen a tömör, áttetsző, üvegszerű típusa, amely rendkívül erős és nem törik be. 

Szögletes medencére szögletes fedés 

A professzionális polikarbonát medencefedésekben az a nagyszerű, hogy egyedileg, méretre készülnek, így bármekkora és bármilyen formájú medence takarására alkalmasak. 

Népszerű választást jelentenek napjainkban a szögletes fedések, amelyek leginkább a szögletes medencékhez illenek. Persze szögletes medencéhez akár íves tetőt is választhatsz, ha az jobban tetszik. 

A szögletes fedések extra erős alumínium profilból készült vázra, kizárólag prémium kategóriás, 4 mm-es tömör, üvegszerű polikarbonáttal választhatók. A vázszerkezet egyedi porfestéssel a kívánt színben kérhető, de lehetőség van egyedi szegmensfelosztás kérésére is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek