6 hónapnál régebbi cikk

Pénz, de honnan? 2023 – Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!
Pénz, de honnan? 2023 – Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

Térítésmentes konferencia személyes konzultációval a kkv-döntéshozóknak Székesfehérváron, október 19-én. 

Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. Egy új, 30 milliárdos innovációs támogatási program is indul kkv-knak. A Széchenyi Kártya Program Max + alacsony kamatai még mindig nagyon jól kihasználhatóak a kkv-k fejlesztési és likviditási gondjainak megoldására. Foglalkoztatásra és az energiaköltségek csökkentésére is jelentős támogatást élvezhetnek a kkv-k. 

Emellett sok ismert és még vadonatúj információt tudhatnak meg az Közép-Dunántúl Régió (Fejér, Veszprém és Komárom-Esztergom Vármegyék) kkv-döntéshozói október 19-én Székesfehérváron, a PP Konferenciaközpont 22. éves díjmentes roadshow-ján. 

A Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen. Csak regisztrációhoz kötött.

Pénz, de honnan? 2023. – Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

  • Október 19., 9:30–13:00
  • Székesfehérvár, FMKIK Székház, Gazdaság Háza, Hosszúsétatér 4-6.

Részletes program és regisztráció ezen a linken.

Borítókép: Pénz, de honnan? 2023.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek