5 hónapnál régebbi cikk

MÁV Előre Foxconn: a zárásra is siker a KEL-ben
Fehérvár Médiacentrum fotója
MÁV Előre Foxconn
MÁV Előre Foxconn: a zárásra is siker a KEL-ben

Nem volt pardon, csütörtök este is dominált és nyert a Közép-európai Liga fehérvári fordulójának utolsó összecsapásán a Loki.

Miként a szlovákiai Komárno, majd a Myjava elleni, úgy a horvát Osijek elleni mérkőzését is 3-1-re nyerte meg a MÁV Előre Foxconn férfi röplabda csapata a Közép-európai Liga (KEL, MEVZA) első körének utolsó találkozóján. Mindez azt jelenti, hogy idei 10. tétmérkőzését is magabiztosan behúzta a székesfehérvári alakulat!

A Loki legeredményesebb pontszerzői most is Janke (17) és Koci (15) voltak, de Pesti (7), Ambrus (8) és Fazekas (8) is közel volt a kétszámjegyű pontterméshez, sőt, jól is játszottak mindannyian.

Dávid Zoltán együttese az első két szett megnyerése után kissé lazábbra vette a figurát, ezért nem volt meglepő, hogy ezt a játékrészt megnyerték az eszékiek. Ahogy az első két meccsen, a negyedik játszmában most is új lendületet vettek a hazaiak és ha nem is fölényesen, de szinte végig kontrollálva a pályán zajló történéseket 25-22-re, összességében pedig 3-1-re győztek, ezzel pedig remek mérleggel várhatják a decemberi, szlovéniai folytatást.

A liga 10 csapata egyszer játszik mindenkivel, négy fordulóban, négy különböző országban, illetve helyszínen február közepéig, majd a végén a legjobb négy jut a tavaszi elődöntőbe. 

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek