4 hónapnál régebbi cikk

Mits Péter és fiai szebbé tették a kis betegek karácsonyát a fehérvári kórházban
·Hírekkarácsony·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Mits Péter és fiai szebbé tették a kis betegek karácsonyát a fehérvári kórházban
·Hírekkarácsony·Utolsó frissítés: undefined

Idén is ajándék műsorral örvendeztették meg a kórház gyermekosztályának kis betegeit szerdán délelőtt. A hagyományokhoz híven ezúttal is Mits család varázsolt karácsonyi hangulatot.

Ahogy az minden évben hagyományosan ilyenkor lenni szokott, az ismert zenész család, Mits Péter és fiai zenéltek szerdán a kórház gyermekosztályának karácsonyi műsorában.

„Ezt a hagyományt mi már úgy örököltük, körülbelül 20 éve járunk így hármasban ide családilag, előtte pedig édesapám Vörös Tamással kezdte el. Valószínű, hogy ők azért tartották fontosnak, mert, hogy nekik is voltak gyerekeik, illetve a család egysége az mindig is fontos volt számukra is, mint számunkra is. Átvettük a stafétát, és egyértelmű, hogy minden évben itt a helyünk” - mondta az fmc.hu-nak Mits Gergely, zenész.

Jelenleg nagyjából 50 gyerkőc tölti napjait a kórházban, a karácsony közeledtével pedig különösen fájdalmas az, amikor a gyermek kórházban ápolt beteg. Éppen ezért az itt dolgozók minden évben gondoskodnak arról, hogy szebbé tegyék az ünnepet. A Mits család interaktív karácsonyi műsorának köszönhetően sikerült a gyermekek arcára mosolyt csalni és szebbé varázsolni a várakozás időszakát.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek