4 hónapnál régebbi cikk

A két ünnep között ismét Fehérvári Futballfesztivál
A két ünnep között ismét Fehérvári Futballfesztivál

Négy napon keresztül (december 27-30.) zajlanak majd a küzdelmek a 23. Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztiválon. A helyszín ezúttal is a Videoton Oktatási Központ lesz, ahol a kupameccseken túl két gálamérkőzést is láthatnak a szurkolók

Pályára lépnek a Videoton 60+ öregfiúk, a Fehérvár FC női labdarúgói, valamint a Fehérvár FC utánpótlásában dolgozó edzők és az RBD szurkolói csoport tagjai.

A futballdömping küzdelmei december 27-én, szerdán kezdődnek és egészen december 30-án, szombatig tartanak. Idén is megrendezik az Amatőr, a Profi, a 38+ Öregfiúk, a Női, valamint az U11 és Videoton Szurkolói Kupákat. A torna záró napján a szervezők két gálameccset rendeznek: előbb 12.40 órakor a Videoton 60+ öregfiúk csapata lép pályára a Fehérvár FC női labdarúgói ellen, majd 17.40 órakor a Red-Blue Devils szurkolói csoport játszik a Fehérvár FC utánpótlásában dolgozó edzőkkel. Utóbbi együttesben akár olyan játékosok is pályára léphetnek, mint Simek Péter és Sitku Illés. Természetesen a Ketrecfoci sem maradhat el, a négy nap alatt folyamatosan pattog majd a labda a VOK különleges ketrecében.

A Fehérvári Futballfesztivál programja:

December 27., szerda – Amatőr Kupa
December 28., csütörtök – Női Kupa, U11 Kupa, Videoton Szurkolói Kupa, Botos István Emléktorna
December 29., péntek – Profi Kupa csoportkör,
December 30., szombat – 38+ Öregfiúk – Kiss Lajos Emléktorna, Profi Kupa egyenes kieséses szakasz, Gálamérkőzések

A mérkőzések szerdán reggel 8 órától, a további napokon 9 órától egészen az estig órákig tartanak, a hivatalos sorsolás ide kattintva érhető el.

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek