4 hónapnál régebbi cikk

Hol és hogyan lehet kérni Covid elleni oltást Székesfehérváron?
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Komka Péter
Hol és hogyan lehet kérni Covid elleni oltást Székesfehérváron?

A székesfehérvári kórház újabb tájékoztatót adott ki a védőoltás igénylésének menetéről.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ e heti tájékoztatója szerint az ország több városában, így Székesfehérváron is csökken a szennyvízben mért SARS-CoV-2 örökítőanyag országos átlagkoncentrációja, bár az eredmények továbbra is emelkedett értékeket mutatnak. 

A Szent György Kórház oltópontja az Infektológiai ambulancián ("U" épület) várja azokat, akik szeretnék beadatni a COVID elleni védőoltást - tette közzé az intézmény a tájékoztatást a napokban. Az oltópont december 27-től, szerdától péntekig várja a pácienseket, 13:00 és 16:00 óra között. Szerdai és pénteki napokon Pfizer, csütörtökönként pedig Moderna oltóanyag választható.

Időpontot kizárólag az EESZT felületén lehet foglalni, oltás felvételére időpont foglalás nélkül nincs lehetőség - figyelmeztet a kórház.

Az időpontfoglalás menetével kapcsolatban azt írják, a saját adatok megadása után az "Oltóanyag" menüpontban a "Szezonális oltás"-t kell választani (más lehetőség nincs is), majd megadni a vármegyét, a települést és
kiválasztani a rendelkezésre álló megfelelő időpontot.

Az időpontfoglaló alkalmazás nem ad módot oltóanyag kiválasztására, ezért fontos, hogy az általunk választott oltóanyag beadási napját válasszuk, vagyis: szerdai és pénteki napokon Pfizer, csütörtökön Moderna oltóanyagot alkalmaz a kórház.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek