3 hónapnál régebbi cikk

Falba vájt rejtekhelyen kaptak el a fehérvári és Fejér vármegyei rendőrök egy többszörösen körözött férfit
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fejér vármegyei rendőrség
Falba vájt rejtekhelyen kaptak el a fehérvári és Fejér vármegyei rendőrök egy többszörösen körözött férfit

Egy családi ház hálószobájának falába vájta rejtekhelyét a férfi, akinek több is volt a rovásán, például megfeledkezett a rá jogerősen kiszabott 3 év és 6 hónapos fegyházbüntetés letöltésének önkéntes megkezdéséről.

Falba vájt rejtekhelyét egy szekrény tette észrevehetetlenné annak a 47 éves, többszörösen körözött férfinak, akinek január 10-én hajnalban kattant a bilincs a csuklóján - írja a Fejér vármegyei rendőrség. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának és a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének munkatársai egy apró somogyi községben vetettek véget K. Tamás rejtőzködésének.

A rendőrök néhány hét kutatás után egy családi ház hálószobájának falába vájt rejtekhelyen bukkantak rá a hatóság elől menekülő férfira, akit többek között egy 10 millió forintot meghaladó csalás ügyében és tartózkodási helyének megállapítása miatt köröztek.

Ráadásképpen a férfi megfeledkezett a rá jogerősen kiszabott 3 év és 6 hónapos fegyházbüntetés letöltésének önkéntes megkezdéséről is, melyre kézre kerítésekor emlékeztették az egyenruhások, egyúttal segítettek a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe eljutnia, hogy megkezdhesse büntetésének letöltését.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek