2 hónapnál régebbi cikk

A futásról indul magazinműsor a Fehérvár Televízióban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
A futásról indul magazinműsor a Fehérvár Televízióban

A futás jótékony hatásait ismerhetik majd meg a nézők a Fehérvár Televízió újonnan induló műsorában. A több részből álló sorozat első adása február 7-én, 18 órakor lesz megtekinthető.

Új műsor indul a Fehérvár Televízióban szerdán. A Híradó korábbi műsorvezetője, Fejes Dóra ezúttal a futásról szóló magazinnal örvendezteti meg a nézőket.

„Sportpszichológiát tanulok, és szerettem volna egy  pszichoedukációs dolgot köríteni a futóterápia mellé, éppen ezért hoztam létre ezt a podcastot a social media csatornáimmal együtt” – mondta el a műsorvezető., aki vendégeivel arról beszélget majd, hogy miért fontos a futás.

Emellett pedig hallhatunk történeteket gyógyulásról, tippeket edzőktől és a futás szerelmeseitől is. A futás mindezek mellett egyéb jótékony hatásokkal is bír: segíthet akár a cukorbetegségben és a depresszióban is. is. Fejes Dóra elárulta, az ő életében is éppen ezért vált a mindennapok részévé ez a sport.

„Kezdetben utáltam futni, aztán ez egy olyan sportszeretetté nőtt, amivel az egész életemet rendbe tettem. Ez a sport mára már számomra az önbizalmat, a motivációt és a szorongásoldást jelenti.”

Az első adás február 7-én (szerda) lesz majd látható a Fehérvár Televízióban 18 órakor.

Kapcsolódó
A futás helyes technikája

Bármilyen furcsának tűnik, lehet rosszul is futni. Nem elég egy jó cipő, megfelelő ruházat, hely és idő a futáshoz, az sem árt, ha már az első pillanattól a helyes technikát sajátítjuk el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek