1 hónapnál régebbi cikk

Székesfehérváron is lesz fordulója a komoly nyereménnyel járó közlekedésbiztonsági vetélkedőnek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Németh-Nagy Róbert
Székesfehérváron is lesz fordulója a komoly nyereménnyel járó közlekedésbiztonsági vetélkedőnek

A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt az ORFK hirdette meg, a legügyesebb család jutalma egy új Škoda Scala.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnerei idén is meghirdették a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A verseny fődíja egy Škoda Scala személygépkocsi.

A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2024. április 27. és június 8. között.

Székesfehérváron az Alba Plazánál 2024. június 8-án 9 órától 15 óráig zajlik majd a Fejér vármegyei forduló.

A területi versenyre a vetélkedő honlapján a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni. Egy család csak egy területi versenyen vehet részt.

Díjazzák a legeredményesebb iskolát is

A legtöbb résztvevővel rendelkező iskola 500 000 Ft értékű iskolaszert nyer, a második 300 000, míg a harmadik 100 000 forint értékű iskolaszerrel lesz gazdagabb.

A jelentkezéshez az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága elektronikus úton kiküldi az intézményeknek az elfogadó nyilatkozatot, amit az iskola igazgatója aláírásával elfogad, visszaküldi az orfkobb1992@gmail.com címre, így az intézményben tanuló diákok részt vehetnek a vetélkedőn. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek