Ajánljatok helyszíneket a rendőrségnek a 24 órás sebességellenőrzéséhez!
Fehérvár Médiacentrum fotója
szepsegportal.hu
Ajánljatok helyszíneket a rendőrségnek a 24 órás sebességellenőrzéséhez!

A rendőrség 24 órás sebességellenőrzést tart a lakosság által javasolt helyszíneken.

Az egész Európát érintő sebességellenőrzési kampányhoz kapcsolódva a magyar rendőrség is Speedmarathont tart április 19-én 6 és április 20-án 6 óra között, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbáljuk visszaszorítani a gyorshajtást.  

A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az akció napján az ellenőrzött járművezetők 95%-a az előírásoknak megfelelően választotta meg a sebességét.

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretnénk figyelembe venni, ezért idén is várjuk a javaslatokat arra vonatkozóan, hogy hol legyenek sebességellenőrzési pontok.

Javaslataikat 2024. április 8-án 12 óráig várjuk az erre a célra létrehozott e-mail címeken:

Fejér vármegye   speedmarathon@fejer.police.hu

A lakosság jelzései alapján, illetve a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében a vármegyei rendőr-főkapitányságok jelölik ki a pontos helyszíneket és időpontokat, amelyről a honlapunkon tájékoztatást fogunk adni.

Az ellenőrzés elsődleges célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, ugyanakkor a rendőrök a kampány során más jogsértésekkel szemben is fellépnek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek