Végtelen Energia az Alba Arénában – látványos musicalshowra várnak mindenkit az új multicsarnokba
Fehérvár Médiacentrum fotója
Maráczi Lilla
Végtelen Energia az Alba Arénában – látványos musicalshowra várnak mindenkit az új multicsarnokba

Lenyűgöző látványvilág, felvillanyozó lendület-különleges produkciót láthat a közönség a nemrég megépült Alba Arénában. Az új multifunkcionális csarnokban kulturális rendezvény kategóriában a Nicola Tesla: Végtelen energia című musical-lel debütál május 24-én.

Különleges látványvilággal, varázslatos zenével várnak mindenkit az Alba Aréna első kulturális rendezvényére. A 2020-ban debütált Nicola Tesla: Végtelen energia című musical Székesfehérváron május 24-én lesz látható. A  darabban a jól ismert feltaláló története kel életre, akinek találmányai a most épült arénában is nélkülözhetetlenek.

"Nicola Tesla nevéhez számos feltalálás fűződik, az ő tudománya nélkül nem jött volna létre az a technikai fejlettség amelyet a mai világban, valamint itt az újonnan megépült multicsarnokban is használunk"-mondta el Lehrner Zsolt, Székesfehérvár alpolgármestere.

A fehérváriak által is jól ismert fellépő színészek között többek között szerepel majd Kautzky Armand, Szabó Máté és Magyar Viktória.

Nagy vizuális látványszínházzal készülünk az érdeklődőknek, magyar alkotók műhelyéből tollából. A látványvilághoz nagyban hozzájárul egy több mint 90 négyzetméteres ledfal is.

A darab kreatív ötletgazdája szerint a darab  segíthet új oldaláról megismerni Nicola Tesla elméjét és életének rejtélyeit.

Az előadásra a jegyek már kaphatóak a Tourinform Irodában és az ismert online felületeken, valamint az Alba Arénában is lesz lehetőség jegyvásárlásra április 19-én és 20-án.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek